Met trots hebben wij ons aanbod uitgebreid met de wielen van het merk URBAN Automotive!

URBAN is een Brits automotive bedrijf dat zich specialiseert in het stylen en aanpassen van exclusieve auto`s, zoals Land Rover, Bentley, Rolls-Royce en Porsche. Ook ontwikkelen zij wielen in samenwerking met het velgenmerk “VOSSEN”. Daarnaast hebben zij zelf ook een assortiment opgezet van hun eigen ontwikkelde en ontworpen wielen. URBAN heeft het volledige assortiment in eigen beheer.

Naast wielen is URBAN Automotive ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van op maat gemaakte interieurs. Verder levert en installeert Urban de door hen zélf ontworpen bodykits en exterieurdelen, URBANWorks genaamd. Tot slot heeft URBAN een speciale productlijn voor Lamborghini opgezet. Deze productlijn bestaat uit wielen, bodykits en carbon-fiber exterieurdelen, dit valt onder de naam URBAN-Nero.

De luxe designs van de URBAN wielen, in combinatie met de hoge kwaliteit van afwerking staan garant voor een eindproduct van absolute topkwaliteit. De wielen van URBAN zullen beschikbaar zijn in een variatie van inchmaten. Startend bij 19 inch, en met een maximale grootte van 24 inch.

Wil jij de exclusieve auto van je klant er nog meer uit laten springen? De wielen van URBAN zullen het verschil maken!