Hallo allen,

Mijn naam is Gwendolyn Groenendijk en ik ben 39 jaar oud. Ik werk 3,5 dag op de Customer Service van Inter-Tyre Holland. Ik denk dat de meeste van jullie mijn naam wel kennen en ongetwijfeld wel een keer met me gesproken hebben via de telefoon of via email contact want ik werk inmiddels al bijna 17 jaar voor onze groep. In 2006 ben ik begonnen bij onze collega’s van Wheeltyre en na een tijdje ben ik overgestapt naar Inter- Tyre waar ik al vele jaren met plezier op de Customer Service zit.

Samen met mijn collega Annemieke zijn we als team verantwoordelijk voor alles op het gebied van de retouren, garanties, manco’s, de credits en alle andere problemen die kunnen spelen bij de leveringen van onze producten. Geen dag is hetzelfde en het zoeken naar de juiste oplossing voor alle klanten blijft een enorm leuke uitdaging.

Ik woon in het mooie dorpje Heinenoord in de Hoeksche Waard met mijn man Emiel en onze 2 kindjes. Op mijn vrije dagen en weekenden ben ik dol op lezen, de bioscoop en leuke uitstapjes maken met m’n gezin en geniet ik van iedere dag!

Ik ben ontzettend trots dat ik al zo’n lange tijd deel mag uitmaken van ons leuke team en ons prachtige bedrijf in Moerdijk.

Ik hoop jullie in de toekomst ook nog heel lang van dienst te kunnen zijn.

Tot snel!

Hartelijke groeten,
Gwendolyn