Hallo allemaal,

Mijn naam is Annemieke Sundquest en ik werk bij Inter-Tyre op de afdeling Customer Service. Ik ben hier 2 jaar geleden gestart en heb het erg naar mijn zin! In het (kleine) team binnen het bedrijf is de sfeer erg goed. Ik ben 3 dagen per week werkzaam in Moerdijk.

Hiervoor was ik werkzaam bij een stichting voor verstandelijk beperkte cliënten op de afdeling vervoer en verzekeringen. Dit heb ik 11 jaar met liefde gedaan, maar het was tijd voor een volgende stap.

Ik woon in Dordrecht samen met mijn man, konijn en 2 cavia’s. Op mijn vrije dagen lees ik graag een goed boek, kook ik uitgebreid of hobby ik in mijn tuin.

De meeste van jullie kennen mij al enigszins via mail of telefoon. Ik ervaar dit contact altijd als prettig, ook al is de boodschap soms niet zo makkelijk of positief om te brengen. Het liefst los ik alles uiteraard op, zodat alle partijen blij zijn. Laten we hier in de toekomst ook naar blijven streven met elkaar.

Tot snel!
Annemieke